Glory Kickboxing laat evenement in Roemenië schieten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Kickboxing laat evenement in Roemenië schieten

Glory Kickboxing laat evenement in Roemenië schieten

Glory zou naar verluidt een Collision 7 evenement in Roemenië op 7 juni 2024 in de planning hebben gehad maar krijgt deze geen doorgang. Dit tot grote teleurstelling van fans en vechters die zich verheugden op een spectaculaire avond vol kickboksactie.

Roemeense media melden annulering

De annulering van het evenement werd gemeld door Roemeense media. In februari van dit jaar werd met veel fanfare de komst van Glory naar Roemenië aangekondigd. door Fanatik.ro. De toenmalige CEO van Glory, Maurice Hols, zelfs de stad Galati bezocht , waar het evenement zou plaatsvinden in een openluchtstadion.

glory roemenie

Grote investering en topvechters

Er was veel geld geinvesteerd in het evenement. Lokale investeerders zouden 500.000 dollar extra hebben toegezegd en de line-up bevatte grote namen als Jamal Ben Saddik, Antonio Plazibat, Tarik Khbabez en Michael Boapeah.

K-1 pakt kans met eigen evenement

De annulering van het Glory event (Collision 7) liet een gat achter in de Roemeense kickbokskalender. Dit gat wordt nu opgevuld door K-1, de grootste concurrent van Glory. K-1 kondigt vandaag aan een evenement te organiseren op dezelfde datum (7 juni) in dezelfde stad (Galati).

Het is duidelijk dat K-1 de annulering van Glory ziet als een kans om vast voet aan de grond te krijgen in Europa. K-1 is al geruime tijd populair in Japan en andere Aziatische landen, maar heeft nog geen grote successen geboekt in Europa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws