Glory Kickbokser Hamicha gaat terugkomen! 'Titel op het oog' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Kickbokser Hamicha gaat terugkomen! 'Titel op het oog'

Glory Kickbokser Hamicha gaat terugkomen! 'Titel op het oog'

Mohamed 'Hamicha' Mezouari keert dit voorjaar terug in de Glory Kickboxing ring. De Marokkaans-Nederlandse vechter werkt achter de schermen hard aan zijn rentree.

Zijn laatste kickbokswedstrijd bij Glory vocht Hamicha tijdens Glory Collision 3 in november 2021. Daar versloeg hij Samuel Dbili. Naar verwachting zal Hamicha dit voorjaar nog in actie komen zo laat zijn management aan onze redactie weten.

Hamicha knock-out koning

De topkickbokser staat als eerste gerangschikt na de eind vorig jaar tot nieuw gekroonde weltergewicht kampioen Endy Semeleer die van Enfusion overkwam. "Hamicha richt zich op niets anders dan de titel. Hij wil laten zien dat hij boven de huidige concurrentie staat", laat Anyss Bibar zijn manager ons weten.

''We voorzien eerst een warm-up gevecht en dan een kans op de titel." In de tussentijd bereidt Hamicha zich voor op zijn terugkeer nog dit kwartaal. Hamicha wordt gezien als een van grote kanshebbers in de weltergewicht divisie van Glory en heeft een stevig record van 40 gewonnen partijen met maar liefst 30 KO/TKO's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws