Glory's toptalent Hamicha hoopt na de zomer weer te vechten
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory’s toptalent Hamicha hoopt na de zomer weer te vechten

Glory’s toptalent Hamicha hoopt na de zomer weer te vechten

Glory's toptalent Hamicha hoopt na de zomer weer te vechten

Mohamed Mezouari, beter bekend als ‘Hamicha’ hoopt na de zomer weer in de Glory ring te staan. De Marokkaans-Nederlandse topkickbokser wordt gezien als een van de grootste talenten binnen de kickboksorganisatie.

Momenteel is Hamicha in Marokko waar hij de Ramadan doormaakt. ,,Ik vermaak me hier erg goed dus het gaat erg goed met mij. Ik ben bezig met mijn revalidatie van mijn blessure”, zegt Hamicha op de Glory site. ,,Ik heb een tijdje geleden een operatie gehad. Ik zit nu midden in mijn revalidatieproces en dat gaat heel goed. Beter dan verwacht.”

Hamicha die de ene na de andere tegenstander versloeg hoopt na de zomer weer in actie te kunnen komen zodat zijn fans kunnen genieten van zijn gevechten. ,,Ik denk dat ik in de zomer 100% ben. Zodra mij gezondheid het toelaat, ben ik gelijk terug in de ring. Ik hoop dat de fans me na de zomer weer kunnen zien vechten.”

Onzeker

Bij zijn terugkomst heeft Hamicha een titelgevecht in het vizier. ,,Ik wil gewoon voor de titel vechten. De titel winnen en weer doorgaan.” Als tegenstanders lijken Alim Nabiyev of Dmitry Menshikov ook een optie alhoewel laatstgenoemde uit Rusland komt. De huidige situatie en de oorlog dat het land voert tegen Oekraïne maakt een gevecht wellicht onzeker.

Overstappen naar een andere gewichtklasse is ook een optie, behalve het lichtgewicht welke Hamicha zegt niet te kunnen halen. ,,Als ik de titel heb gepakt op weltergewicht wil ik zeker naar het middengewicht gaan. Het is een hele mooie, sterke divisie.” Wanneer er na de zomer een Glory evenement gepland staat is niet bekend. De organisatie die normaliter events redelijk ver van tevoren aankondigt heeft tot nu toe nog niets bekend gemaakt.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters in actie tijdens Glory Collision 4 in oktober

Levi Rigters zal zijn terugkeer naar de Glory Kickboxing ring maken op 8 oktober tijdens Collision 4.

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! 'Jake Paul gaat schade oplopen'

NL vechtlegende wil Tommy Fury trainen! ‘Jake Paul gaat schade oplopen’

Tommy fury staat gepland om in augustus tegen YouTube bokser Jake Paul de boksring in te gaan.

Rico Verhoeven: 'Het beest is nog hier ook al zie je hem niet'

Rico Verhoeven: ‘Het beest is nog hier ook al zie je hem niet’

Rico Verhoeven laat van zich horen via een video op social media

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page