Glory houdt Badr en Wrzosek gescheiden bij weging vandaag: 'Teleurstelling' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory houdt Badr en Wrzosek gescheiden bij weging vandaag: 'Teleurstelling'

Glory houdt Badr en Wrzosek gescheiden bij weging vandaag: 'Teleurstelling'

Badr Hari en Arek Wrzosek waren niet live te zien op de weging vandaag voor Glory 80. Beide vechters waren al apart gewogen, Glory lijkt de vechters bewust uit elkaar te hebben gehouden om spanningen te voorkomen.

De wegingen voor het Glory 80 evenement in Hasselt, België was kort en krachtig. De fans die mee keken kregen 15 minuten voorgeschoteld. De livestream haperde waardoor mee kijkende fans flink geretireerd raakte en in de comments op YouTube hun teleurstelling niet onder stoelen of banken staken.

Teleurstelling

De teleurstelling werd nog groter toen bleek dat Badr en Wrzosek al eerder gewogen waren en er geen 1 op 1 moment kwam. Ook dit viel niet in goede aarde, en kon rekenen op commentaar. Wel waren Jamal Ben Saddik en Levi Rigters live te zien, net als Tiffany van soest die haar titel verdedigt tegen de Japanse Manazo Kobayashi de kampioen van Rise.

Een grappig moment gebeurde tijdens de staredown tussen Ben Saddik en Rigters, die een glimlach toverde op beide gezichten van de vechters. Ben Saddik fluisterde iets tegen zijn rivaal wat tot het vriendelijke moment leidde.

De Japanse Kobayashi die erg bescheiden overkwam antwoordde op de vraag of zij nog iets te zeggen had, dat zij haar duivels gezicht morgen op zal zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws