'Hufter!' Nu pak ik je extra aan: Sterkste man dreigt rivaal Nieuws
Nieuws

'Hufter!' Nu pak ik je extra aan: Sterkste man dreigt rivaal

'Hufter!' Nu pak ik je extra aan: Sterkste man dreigt rivaal

Eddie Hall is op zijn minst gecharmeerd van Hafthor Bjornsson waar hij morgen tegenover staat in de boksring in Dubai. De twee sterkste mannen ter wereld willen een langslepende vete uitvechten. Tijdens de persconferentie liepen de zaken uit de hand en werd zelfs Hall's zoontje in de strijd betrokken.

In de tijd van de sterkste man wedstrijden ontstond de hevige rivaliteit tussen de Britse Hall en de IJslander Bjornsson die ook wel bekend is als acteur in the Game of Thrones. Er werd besloten een bokswedstrijd te doen in Dubai.

Ik pak je aan

In de aanloop werd er veel heen en weer geschreeuwd en op het persmoment liep de boel uit de hand. De ruim 140 kilo wegende Bjornsson ging los en gooide een blik met Energy Drank richting Hall, welke ook diens zoontje raakte.

Op social media plaatste vandaag Hall een foto waar hij zijn zoontje troost. ,,Dit ben ik die mijn zoon troost nadat Thor een energiedrank had gegooid en ons beiden bedekte op de persconferentie!", schrijft Hall die beloofd zijn rivaal extra hard aan te pakken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws