Glory 80 Studio: Plazibat wint rematch tegen Khbabez, Beztati blijft kampioen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 80 Studio: Plazibat wint rematch tegen Khbabez, Beztati blijft kampioen

Glory 80 Studio: Plazibat wint rematch tegen Khbabez, Beztati blijft kampioen

Het Glory 80 Studio evenement van vandaag welke als goedmakertje was bedoelt kwam haar belofte na. Slechts drie gevechten maar vol vuurwerk. Tariq 'Cookie' Osaro scoorde winst in zijn debuut tegen Rhys Brudenell. Antonio Plazibat was te sterk voor Tarik Khbabez, en Tyjani Beztati behield zijn lichtgewicht titel tegen Josh Jauncey.

Debutant Osaro scoorde twee knockdowns in ronde 2. Brudenell had een KO nodig in de derde ronde om te winnen. Dit gebeurde niet. In de derde ronde viel de beslissing en ging Brudenell zelf KO.

Plazibat versloeg Khbabez door TKO in ronde twee op GLORY 78 afgelopen september. Plazibat zat Khbabez flink op de huid in de rematch, maar Khbabez overleefde de eerste ronde. Plazibat zegt dat hij zijn knie verwondde tijdens het gevecht. Na de daagde wedstrijd Plazibat kampioen Rico Verhoeven: "Ricoooo… waar ben je.

Graag mee gekeken

Het titelgevecht tussen Beztati en Jauncey begon voorzichtig. Het was de kampioen Beztati die vanaf ronde een domineerde. In ronde twee ging het mis voor Jauncey die een paar keer neerging. Al wankelend naar de neutrale hoek werd duidelijk dat het einde oefening was voor de Canadees. Beztati blijft de kampioen.

Het korte evenement welke niet door iedereen bekeken kon worden was zeker de moeite waard geweest voor het grote publiek. Fans hadden het dan ook graag mee gekeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws