'Moord in de UFC-kooi!' Poirier accepteert uitdaging van rivaal Covington Nieuws
Nieuws

'Moord in de UFC-kooi!' Poirier accepteert uitdaging van rivaal Covington

'Moord in de UFC-kooi!' Poirier accepteert uitdaging van rivaal Covington

Dustin Poirier heeft de uitdaging aangenomen van voormalig teamgenoot Colby Covington. Deze deed een oproep tot een gevecht met Poirier tijdens UFC 272 in maart dit jaar.

Terwijl Poirier de uitdaging van Covington aanvankelijk aan de kant schoof door te suggereren dat hij zou gaan vechten op weltergewicht, lijkt de lichtgewicht vechter sindsdien van gedachten veranderd.

Covington had Poirier uitgedaagd na zijn unanieme overwinning op Jorge Masvidal in maart in Las Vegas. ,,Dit gevecht moet gebeuren, hij praatte slecht over mij in de media, als wij vechten wordt het moord in de kooi", zei Covington.

Moorden

,,We gaan allebei naar de gevangenis'. Het is grappig, het is heel ironisch omdat hij zegt dat hij een familieman is, een goede vent, maar hij wil op straat tegen me vechten."

Gisteravond sprak Poirier over het gevecht op Twitter, waar hij verbaal Colby's uitdaging accepteerde om te knokken, waarbij hij UFC 277 op 30 juli vaststelde als de vechtdatum. ,,Colby Covington 30 juli, ik accepteer.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws