Glory 80 Ben Saddik vs Rigters compleet: 'Grote verrassing' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 80 Ben Saddik vs Rigters compleet: 'Grote verrassing'

Glory 80 Ben Saddik vs Rigters compleet: 'Grote verrassing'

Glory 80 Ben Saddik vs Rigters is compleet, vandaag maakte de organisatie de line-up bekend. Tot grote verrassing van de fans ontbreekt topvechter Mohammed Jaraya.

Glory 80 Ben Saddik vs Rigters vindt plaats op 19 maart in Hasselt, België. Tickets voor het evenement zullen vanaf vrijdag 4 februari om 14:00 uur, via tickets.glorykickboxing.com te verkrijgen zijn. In de headliner neemt Jamal Ben Saddik het op tegen Levi Rigters.

De co-headliner zal een herkansing gevecht zijn tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek. Badr domineerde in het eerste het gevecht tussen de twee scoorde drie knockdowns in de eerste twee rondes. Het was Wrzosek die verraste meteen onverwachte hoge trap. Deze raakte Badr halverwege de tweede ronde op het hoofd waardoor deze knock-out ging.

Twee titelgevechten

Tijdens Glory 80 staan er twee titels op spel, zo zal Artem Vakhitov zijn lichtzwaargewicht titel verdedigen tegen Luis Tavares. Een gevecht welke al geruime tijd op het lijstje van Tavares staat. Bij de dames zal Tiffany van Soest de Japanse RISE-ster Manazo Kobayashi treffen. Van Soest wordt uitgedaagd voor haar Super Bantam titel door de Japanse.

Grote afwezige op het Glory evenement is Mohammed Jaraya, waarvan de fans hadden verwacht dat deze een rentree zou maken. De topvechter is een van de fan favorieten maar zal dus vooralsnog niet aantreden. Een gevecht om naar uit te kijken is die tussen Guerric Billet en Nordin Ben Moh die recent tekende bij Glory en afkomstig is van Enfusion.

De complete Glory 80 fight card bestaat uit onderstaande gevechten:

Jamal Ben Saddik tegen Levi Rigters
Arkadiusz Wrzosek tegen Badr Hari 2
Artem Vakhitov tegen Luis Tavares
Tiffany van Soest tegen Manazo Kobayashi
Ertugrul Bayrak tegen Serkan Ozcaglayan
Guerric Billet tegen Nordin Ben Moh
Jos van Belzen tegen Jay Overmeer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws