Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag

Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag
Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag

Tijdens het Enfusion 98 event zaterdagavond in Alkmaar, Nederland kroonde de organisatie twee nieuwe kampioenen.

Er lagen maar liefst twee vacante wereldtitels voor het grijpen bij de dames de -57 kg titel en bij de heren de 72,5 kg. De Curaçaose tiener Chellina Chirino veroverde de vacante titel -57 kg met een zwaarbevochten puntenoverwinning op de Belgische Helene Connart.

Enfusion topvechter Endy Semeleer won de Enfusion wereldtitel van 72,5 kg met een beslissing winst over vijf ronden van Nordin van Roosmalen. Met de overwinning heeft Semeleer zowel de Enfusion 75 als 72,5 kg wereldtitels in bezit.

De terugkeer van Hesdy Gerges

Hesdy Gerges keerde succesvol terug naar het kickboksen met een TKO-overwinning in de eerste ronde op Mohamed el Bouchabi. Dit was de eerste kickbokswedsrtijd van Gerges sinds 2018 toen hij tegenover Badr Hari stond bij GLORY Kickboxing.

Het evenement werd internationaal gestreamd via Enfusion Live en werd gehouden zonder publiek. Enfusion is de eerste kickboks organisatie die na de corona lockdown weer events organiseert op professionele niveau in Nederland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws