Dit maakt Rico de beste kickbokser ter wereld (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Dit maakt Rico de beste kickbokser ter wereld (video)

Dit maakt Rico de beste kickbokser ter wereld (video)

Rico Verhoeven is de beste kickbokser van de wereld. Toch komt zijn roem niet zomaar, wat is toch het geheim achter zijn grote successen in de ring.

Om kickbokskampioen te worden en ook nog eens de beste van de wereld, moet je wel wat in je mars hebben. Afzien, trainen en nog eens trainen is het devies gecombineerd met een gezond leven en eten.

Tegen de beste gevochten

Alle grote namen uit het kickboksen hebben de afgelopen tien jaar geprobeerd de Glory wereld titel af te pakken van Verhoeven, zonder succes. Glory poste een video waarin nog eens goed te zien is wat je moet doen om de top van het kickboksen te bereiken.

Van Verhoeven wordt verwacht dat hij wellicht vroeg in 2021 de ring in zal gaan. Of dit een titelgevecht zal zijn of wellicht een acht man toernooi is nog niet duidelijk. In februari zal Glory haar eerste evenement van het nieuwe jaar organiseren. De fans hopen natuurlijk op deelname van hun idool Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws