Dit is waarom je het Glory Collison 5 event absoluut niet mag missen! Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Dit is waarom je het Glory Collison 5 event absoluut niet mag missen!

Dit is waarom je het Glory Collison 5 event absoluut niet mag missen!

Glory Collision 5 beloofd een topevent te worden met drie titelgevechten, waarvan een voor de interim zwaargewicht titel. Als fan kickboks fan mag je dit event niet missen.

Er zijn verschillende redenen waarom je het Glory Kickboxing Collision 5 evenement op 17 juni absoluut niet mag missen. Het event wordt aangevoerd door een gevecht tussen Antonio Plazibat en Tariq 'Cookie' Osaro. Nu al aangekondigd staan er drie titels op het spel. Maar er is meer....

Plazibat en Osaro zullen strijden om de interim zwaargewicht titel en de winnaar zal later dit jaar tegen kampioen Rico Verhoeven vechten. Het gevecht tussen Plazibat en Osaro heeft een extra tintje, de twee zijn namelijk teamgenoten en trainen bij het bekende Mike's Gym.

Glory Collision 5 wordt een knaller 

Gisteren werd bekend dat Tarik Khbabez een kans krijgt op de lichtzwaargewicht titel van Donegi Abena. Laatstgenoemde heeft de titel sinds begin dit jaar in bezit met het verslaan van nu voormalig kampioen Sergej Maslobojev. Dit beloofd een knal gevecht te worden, waar volgens de experts Khbabez zijn hoofd koel zal moeten houden om Abena te verslaan. En niet in het begin van de vijf ronden alles al te geven.

Dan staan Donovan Wisse ven de snel rijzende ster binnen Glory Serkan Ozcaglayan tegenover elkaar. Ozcaglayan heeft zijn ogen gericht op de middengewicht titel van Wisse die al lange tijd het Glory goud in handen heeft. aankomende weken zullen er nog meer gevechten worden aangekondigd. Kortom, Glory Collision 5 is een event die je niet mag missen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws