'Held!' UFC'er Sean Strickland noemt 'moordenaar' man in metro rolmodel Nieuws
Nieuws

'Held!' UFC'er Sean Strickland noemt 'moordenaar' man in metro rolmodel

'Held!' UFC'er Sean Strickland noemt 'moordenaar' man in metro rolmodel

Sean Strickland UFC-vechter, heeft gereageerd op de virale video van de man die stierf, nadat deze in de New Yorkse metro in een wurggreep werd genomen.

UFC-vechter Strickland twitterde dat het lijkt alsof het een moord is, en dat het tijd is voor mensen om zichzelf te harden. De man, Jordan Neely, werd verklaard als slachtoffer van een moord nadat hij 15 minuten in een wurggreep werd gehouden.

De persoon die Neely in de wurggreep had, werd eerst als held beschouwd maar later als moordenaar na de verklaring van de lijkschouwer. Er werd een demonstratie gehouden voor het station, en een van de passagiers vertelde dat Neely agressief bezig was en niet om de gevolgen van zijn handelingen leek te geven.

"15 minuten wurggreep.... 2 mensen houden hem vast, geen wapen..... ik bedoel... het lijkt een beetje op een moord", tweette Strickland samen met een foto. "Lmao.. elke week lees je in NYC dat iemand wordt verkracht of vermoord in de metro."

"Het wordt tijd dat jullie poesjes wat harder worden. Laten we dit de nieuwe norm maken", aldus Strickland. UFC'er Strickland stelt dat de politici hier verantwoordelijk voor zijn, en dat de man die de wurggreep inzette een award verdient.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws