Dit is Glory's beste gewichtklasse! 'Verhoeven en Wisse te voorspelbaar' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Dit is Glory's beste gewichtklasse! 'Verhoeven en Wisse te voorspelbaar'

Dit is Glory's beste gewichtklasse! 'Verhoeven en Wisse te voorspelbaar'

De Glory lichtzwaargewicht divisie is volgens voormalig kampioen Sergej Maslobojev de beste binnen Goory Kickboxing en zou zelfs de zwaargewicht divisie in kwaliteit overstijgen.

De Litouwse voormalige kampioen zegt dat de lichtzwaargewichten zich zeker kunnen meten met andere gewichtklassen binnen Glory en zelfs er boven uitsteekt. "We bewegen als middengewichten en slaan net zo hard als de zwaargewichten", zegt Maslobojev.

Volgens de Litower is het simpel: "We beschikken over knock-out power en de uitslagen zijn minder voorspelbaar dan bij de anderen. Iedereen weet dat Rico Verhoeven altijd wint bij de zwaargewichten. Donovan Wisse doet dit altijd in het middengewicht."

Superieur

De lichtzwaargewicht klasse toonde volgens Maslobjev zijn superioriteit tijdens de Grand Prix van 8 juni dit jaar. "De gevechten waren spectaculair en een onverwachte winnaar in de vorm van Donegi Abena kroonde zich tot koning van het toernooi.

Een van de deelnemers Bahram Rajabzadeh toonde al in maart aan goed mee te kunnen komen met de zwaargewichten door mee te doen aan de Grand PRix waar hij bijna tegenover Rico Verhoeven kwam te staan. Ook Maslobojev kan goed uit de voeten in de zwaargewicht klasse en is zelfs kampioen in die divisie bij KOK Fights.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws