'Dit gevecht was persoonlijk!' Gokhan Saki versus Melvin Manhoef Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Dit gevecht was persoonlijk!' Gokhan Saki versus Melvin Manhoef

'Dit gevecht was persoonlijk!' Gokhan Saki versus Melvin Manhoef

In mei 2010 leverden Gökhan Saki en Melvin Manhoef een legendarisch gevecht tijdens It's Showtime in Amsterdam. Dit gevecht staat in de herinnering gegrift als een van de meest opwindende momenten in de kickboksgeschiedenis.

De legendarische strijd van 2010

Toen Gökhan Saki en Melvin Manhoef elkaar in 2010 troffen, was het een gevecht dat fans niet snel zullen vergeten. Beide vechters stonden bekend om hun agressieve stijl en harde stoten, wat resulteerde in een spectaculaire confrontatie. Dit gevecht wordt vaak herinnerd als een hoogtepunt in de carrières van beide kickboksers.

Een nieuwe ontmoeting onder de vlag van Glory Kickboxing

Saki en Manhoef hebben een contract getekend om weer te vechten, ditmaal onder de vlag van Glory Kickboxing. Hoewel de datum en locatie van dit langverwachte gevecht nog niet zijn vastgesteld, groeit de anticipatie onder fans wereldwijd.

Deze aankondiging markeert een spannend moment voor liefhebbers van kickboksen, die uitkijken naar een nieuwe epische strijd tussen deze twee veteranen van de sport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws