'Die flapdrol heeft de titel die ik had moeten hebben!' Glory's Luis Tavares is terug en gaat voor het goud Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Die flapdrol heeft de titel die ik had moeten hebben!' Glory's Luis Tavares is terug en gaat voor het goud

'Die flapdrol heeft de titel die ik had moeten hebben!' Glory's Luis Tavares is terug en gaat voor het goud

Luis Tavares staat deze zaterdag in Ahoy, Rotterdam in het Glory 4 man toernooi en is erop gebrand als winnaar uit de bus te komen.

Deze zaterdag markeert de terugkeer van Lui Tavares die een stap maakt bij Glory naar de zwaargewichten. De voorheen in de licht-zwaar divisie van de organisatie vechtende Rotterdammer speelt een thuiswedstrijd in Ahoy. Gelijk meedoen aan het zwaargewicht toernooi is geen gemakkelijke opgave, maar Tavares draait daar zijn hand niet voor om.

Luis Tavares heeft lak aan de haters

Tavares komt terug van een schorsing waarin hij veel leerde maar ook zag dat de titel van de licht-zwaar divisie in handen kwam van aartsrivaal Donegi Abena. "Het was een harde maar leerzame periode, ik raakte inkomsten en sponsoren kwijt. Ik zag een flapdrol (Abena. red.), kampioen worden", zegt Tavares. "Als dit niet was gebeurt had ik die titel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws