Deze kickboksers zijn een gevaar voor Rico Verhoeven en de GLORY zwaargewicht divisie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Deze kickboksers zijn een gevaar voor Rico Verhoeven en de GLORY zwaargewicht divisie

Deze kickboksers zijn een gevaar voor Rico Verhoeven en de GLORY zwaargewicht divisie
Deze kickboksers zijn een gevaar voor Rico Verhoeven en de GLORY zwaargewicht divisie

Met het recente verlies van Badr Hari tegen Benjamin Adegbuyi. Wordt
de zwaargewicht divisie van GLORY Kickboxing alleen maar interessanter.

Jarenlang werd er alleen maar gesproken over ‘Badr en Rico’, maar door het recente aankoopbeleid van matchmaker Robbie Timmers, ligt de strijd nu helemaal open. De organisatie zet zwaar in op de zwaargewicht kickboksers en dat bleek gisteren tijdens GLORY 76 in Ahoy.

Wraak gevecht

Eind januari verdedigt GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven, zijn titel tegen een op wraak beluste Jamal Ben Saddik. De Belg verkeert naar zeggen in bloedvorm, dus de kampioen van Dennis Krauweel moet vol aan de bak.

Het nieuwe gevaar komt waarschijnlijk uit Den Haag. Waar de vechters van
Maik Polanen (ARJ) de messen aan het slijpen zijn. Recentelijk hebben drie van zijn zwaargewichten een contract bij GLORY getekend. Met name van Tarik Khbabez en Raul Catinas, zoals ook te lezen in Fighting Network Magazine 13. Kan de ‘King of Kickboxing’ de nodige strijd verwachten.

Gevaar voor Rico Verhoeven

Zowel Catinas als Khbabez zijn serieuze kanshebbers voor de titel die nu nog in handen is van Verhoeven. In tegenstelling tot Verhoeven zijn dit vechters die meerere malen per jaar in de ring staan. Met Mohammed Balli heeft Polanen nog een onberekenbare troef in handen.

Ook Enfusion-kampioen Levi Rigters is een goede transfer gebleken. De jonge vechter van trainer Jamal Karouche, bewees dat het niet alleen de huidige GLORY zwaargewichten zijn die de kickboks wereld regeren. Rigters lijkt ook klaar te zijn voor een gooi naar de titel. Al met al belooft het een mooi jaar te worden voor de GLORY zwaargewicht divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws