GLORY Badr vs Benny event verkoopt record aantal online Pay Per View streams
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY Badr vs Benny event verkoopt record aantal online Pay Per View streams

GLORY Badr vs Benny event verkoopt record aantal online Pay Per View streams

GLORY Kickboxing zegt een record aantal online PPV streams te hebben verkocht voor het Badr vs Benny event van gisteravond. Kickboks fans konden betaald mee kijken naar de verrichtingen van de vechters in Ahoy.

Eerder werd bekend dat GLORY hoopte meer dan 70.000 Pay Per Views te verkopen voor het Badr vs Benny event. Navraag bij de organisatie leert dat dit aantal met een record is overtreffen.

Record gebroken

Exacte cijfers geeft GLORY niet, omdat nog niet alle resultaten van de uitzend partners binnen zijn. ,,We hebben alle records gebroken in Nederland en ook wereldwijd groot succes op PPV”, zegt Scott Rudman van GLORY tegen onze redactie.

,, Ik denk dat het kickboksen voor altijd is veranderd. We zijn erg blij en al onze partners die in ons geloofden (met name Spike, La Souer in Frankrijk, Ran Righting Duitsland, Fite.tv wereldwijd en SportsExtra, verdienden allemaal ook veel geld aan de PPV’s”, aldus een tevreden Rudmann.

De toekomst

,, We krijgen nog steeds resultaten uit verschillende landen, maar of we ooit de exacte cijfers vrijgeven weet ik niet. ” In een interview met Nu.nl, zei Glory matchmaker Robbie Timmers al te verwachten dat de cijfers door het dak zouden gaan.

Dat Rudmann en zijn organisatie volgens eigen zeggen en record verbreken, kans een langs breken voor de betaalde kickboks sport op afstand. Mee kijken vanuit huis tegen betaling kan wel eens de toekomst zijn. Het laat onverlet te zeggen dat de bekendheid van Badr Hari geholpen moet hebben een record te breken.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page