Catastrofe: Glory zet Luis Tavares tegenover Tarik Khbabez Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Catastrofe: Glory zet Luis Tavares tegenover Tarik Khbabez

Catastrofe: Glory zet Luis Tavares tegenover Tarik Khbabez

Luis Tavares zal tegen Tarik Khbabez de Glory ring in gaan, niet aanstaande zaterdag maar op 21 mei in de Lotto Arena, Antwerpen. Met het gevecht lost Glory een catastrofale situatie op.

De situatie rondom Tavares liep uit op een complete soap, de topvechter zou tegen lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov vechten. Echter eindigde dit in een catastrofe doordat het gevecht onderdeel werd van de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne.

Vakhitov, een Russisch staatsburger zou eerst vechten ondanks de boycot op atleten uit zijn land. Echter weigerde Tavares uit ethische overwegingen om het gevecht door te laten gaan. Dit resulteerde in het feit dat Khbabez naar voren werd geschoven. Het gevecht was in kannen en kruiken totdat de Rus afzegde.

Roddelpraat

Dit resulteerde in veel roddelpraat en geruchten wat echter ontkracht werd door Tavares. Vandaag maakte Glory bekend dat de organisatie Tavares en Khbabez tegenover elkaar zet op het Glory Rivals evenement in België. Een samenwerking met vechtsport organisatie Enfusion.

Het wordt een beladen wedstrijd die al in 2018 plaats zou hebben gevonden bij RingFight Promotions. Tavares zou destijds tegen Ismael Lazaar vechten, dit ging niet door en Khbabez werd als vervanger opgeroepen. ,,Ik vecht niet tegen een pannenkoek", met die woorden weigerde Tavares de wedstrijd tegen de invaller Khbabez. Tavares vond dat deze tegenstander niet van zijn niveau was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws