Mo Touchassie slaat Brice Kombou knock-out op Glory 90: '1 ronde dominantie' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mo Touchassie slaat Brice Kombou knock-out op Glory 90: '1 ronde dominantie'

Mo Touchassie slaat Brice Kombou knock-out op Glory 90: '1 ronde dominantie'

Mo Touchassie, de Marokkaans-Nederlandse kickbokser, heeft een indrukwekkende overwinning behaald op Brice Kombou tijdens Glory 90. Deze wedstrijd markeerde zijn terugkeer naar de middengewicht divisie na een uitstapje naar de lichtzwaargewicht divisie.

Een Terugkeer naar Middengewicht met Stijl.

Touchassie's terugkeer naar de middengewicht divisie was niet alleen een strategische zet, maar ook een demonstratie van zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen als vechter. Na het uitdagen van kampioen Donegi Abena in de lichtzwaargewicht divisie tijdens Glory: Collision 6 in november, waar hij helaas verloor, toonde Touchassie zijn veerkracht door sterk terug te komen in zijn vertrouwde gewichtsklasse.

De wedstrijd tegen Brice Kombou was een showcase van Touchassie's kracht en techniek. Hij domineerde de wedstrijd vanaf het begin, wat resulteerde in een knock-out overwinning in de eerste ronde. Touchassie's vermogen om zijn tegenstander twee keer neer te slaan voordat hij de beslissende genadeslag uitdeelde, benadrukt zijn status als een topvechter in de middengewicht divisie.

Touchassie's strategie en uitvoering

De wedstrijdstrategie van Touchassie tegen Kombou was duidelijk gericht op het benutten van zijn sterke punten. Zijn agressieve aanpak en nauwkeurige stoten waren cruciaal voor zijn snelle overwinning. Deze wedstrijd toont aan dat Touchassie niet alleen fysiek sterk is, maar ook tactisch slim.

Touchassie's overwinning op Kombou bij Glory 90 is niet alleen belangrijk voor zijn carrière, maar ook voor zijn positie binnen de middengewicht divisie. Deze overwinning plaatst hem weer in de schijnwerpers als een serieuze uitdager voor de titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws