🎥 Badr Hari protegé Anwar gaat strijd aan voor de Glory titel: 'ik wil dat hij wint' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Badr Hari protegé Anwar gaat strijd aan voor de Glory titel: 'ik wil dat hij wint'

🎥 Badr Hari protegé Anwar gaat strijd aan voor de Glory titel: 'ik wil dat hij wint'

Anwar Ouledchaib gaat gelijk voor de wereldtitel tegen Glory kampioen Endy Semeleer na het winnen van House of Glory, en de Badr Hari protegé zou zomaar eens voor een verrassing kunnen zorgen.

Glory 90 vindt plaats op zaterdag 23 december in de RTM Stage van de Rotterdam Ahoy. In het hoofgevecht van de avond zal Endy Semeleer (35-1, 17 KO) zijn weltergewicht titel verdedigen tegen Anwar Ouled-Chaib (3-0), de winnaar van de 'House of GLORY' competitie.

Meteen voor de Glory titel

Endy Semeleer wordt algemeen beschouwd als de beste weltergewicht vechter ter wereld. Zijn indrukwekkende record spreekt voor zich. Nu staat hij voor een nieuwe uitdaging in de vorm van Anwar Ouled-Chaib, een opkomende ster in de kickbokswereld.

Anwar die onder de regie van Badr Hari in House of Glory als winnaar uit de bus kwam kan vast en zeker rekenen o de steun van de kickbokslegende. In de serie zijn Badr: "Ik wil dat hij wint, met name voor zijn ouders". Dit zal deze keer niet anders zijn.

Als Anwar er in slaagt om Semeleer te onttronen wat volgens insiders geen onmogelijkheid is, dat zal dit de kickbokswereld flink op zijn kop zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws