Arian Sadikovic belooft Regian Eersel te vernietigen in herkansing gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Arian Sadikovic belooft Regian Eersel te vernietigen in herkansing gevecht

Arian Sadikovic belooft Regian Eersel te vernietigen in herkansing gevecht

Arian Sadikovic voormalig uitdager voor de ONE lichtgewicht wereldtitel, vindt dat hij een herkansing verdiend heeft tegen de koning van de divisie, Regian Eersel, na zijn indrukwekkende optreden tijdens ONE Fight Night 11 afgelopen weekend.

Tijdens zijn interview na het evenement herhaalde Sadikovic zijn wens om een herkansing tegen 'The Immortal' en beweerde dat de uitkomst deze keer anders gaat zijn.

"Wat anders zal zijn, is dat ik mijn focus niet zal verliezen. Als ik hem neer haal, zal ik hem afmaken." Na een succesvol debuut bij ONE tegen Mustapha Haida in 2021, ging Sadikovic de uitdaging aan om de machtige Eersel van de troon te stoten in het hoofdevenement van ONE 156.

Focus niet verliezen

In de tweede ronde zette Sadikovic, Eersel vast tegen het Circle-hek en ging los met flink wat stoten voordat hij zichzelf lanceerde voor een perfecte flying knee die 'The Immortal' tegen de grond sloeg. Eersel stond op en nam de controle over op de daaropvolgende ronden, en behaalde een nipte unanieme beslissingsoverwinning.

Sadikovic is echter van mening dat hij genoeg heeft gedaan om dat gevecht te winnen en heeft nu wraak in gedachten. Een mogelijke weerzien tussen deze twee zou mogelijk kunnen zijn, gezien ze beide enorme overwinningen behaalden tijdens ONE Fight Night 11.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws