AFGELAST! Tayfun Ozcan's ONE Championship debuut valt in het water Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

AFGELAST! Tayfun Ozcan's ONE Championship debuut valt in het water

AFGELAST! Tayfun Ozcan's ONE Championship debuut valt in het water

Tayfun Ozcan, lijkt te worden achtervolgt door pech. Voor de tweede keer heeft de Turks-Nederlandse topkickbokser zijn ONE Championship debuut af moeten zeggen. Zijn wedstrijd tegen voormalige GLory kampioen Sittichai gaat niet door. Ozcan heeft zijn hand gebroken.

In december 2020 moest Ozcan zich ook al terugtrekken uit zijn langverwachte debuut bij de grootste vechtsport organisatie van Azië, ONE Championship. Via Facebook maakt de emotionele kickbokser bekend dat zijn gevecht voor aankomende vrijdag niet doorgaat.

,,Ik weet gewoon niet hoe ik dit naar buiten kan brengen. Ben zo teleurgesteld ik kan het niet eens uiten in woorden. Een jongens droom kwam uit toen mijn partij tegen Sittichai vast stond en ik was nog nooit maar dan nog nooit zo klaar geweest voor een partij als nu", schrijft Ozcan op Facebook.

Wereld stort in

,,Tijdens een van mijn laatste sparsessies raakte ik een elleboog, ik stopte de intense pijn die ik op dat moment had meteen weg wilde er niet aan toegeven. Op een gegeven moment werd het zo erg dat ik geen vuist meer kon maken en ben ik toch naar het ziekenhuis gegaan voor een foto en bleek het gebroken….mijn wereld storte even in en ik kon het niet geloven."

,,Weer een partij die niet doorgaat weer een voorbereiding voor niks. Hoe ga ik dit aan me trainers vertellen. Hoe ga ik dit aan me omgeving vertellen hoe vertel ik dit aan me fans. Als het iets is wat ik geleerd heb is dat alleen de sterkste worden getest en alles gebeurd met een reden. Ik heb maand nodig om te herstellen van me hand en ik pak daarna gewoon de draad weer op. Jullie horen nog van mij allemaal bedankt voor jullie steun. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws