Topkickbokser Tayfun Ozcan trekt zich terug uit ONE Championship debuut
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Tayfun Ozcan trekt zich terug uit ONE Championship debuut

Topkickbokser Tayfun Ozcan trekt zich terug uit ONE Championship debuut

Tayfun Ozcan zou vrijdag zijn debuut maken bij ONE Championship. Echter trekt de topvechter zich terug wegens medische redenen.

Een tegenvaller voor Tayfun Ozcan. De voormalige enfusion wereldkampioen ziet zijn debuut bij ONE Cahmpionship aan zijn neus voorbij gaan. Via Instagram verteld Ozcan dat hij af heeft moeten zeggen.

,,Aanstaande zaterdag 4 december zou ik mijn lang verwachte debuut maken bij ONE Championship na een lange periode zonder wedstrijden. Ik heb mij beter dan ooit voorbereid op deze wedstrijd en daarbij grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling”, schrijft Ozcan.

Titelgevecht

,,Helaas is door een medische reden mijn partij verschoven. Natuurlijk is dit een grote teleurstelling maar het overwinnen van tegenslagen in het leven maken je sterker. Ik ga keihard door op de ingeslagen weg en mijn doel blijft onveranderd. Ik wil de allerbeste worden in mijn divisie. Alles gebeurd met een reden en zo spoedig mogelijk zal ik een nieuwe datum bekend maken. Bedankt allemaal voor de steun afgelopen maanden. Jullie horen snel van mij.”

Ozcan zou samen met nog twee bij de Nederlandse kickboks fans bekende vechters zijn opwachting maken in Singapore. De Nederlands-Turkse Murat Aygun en de voormalige GLORY wereldkampioen Marat Grigorian maken vrijdag beiden hun debuut. Aygun vecht tegen Roman Kryklia voor de lichtzwaargewicht titel. Grigorian is te zien in een superfight tegen Ivan Kondratev.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page