Topkickbokser Tayfun Ozcan trekt zich terug uit ONE Championship debuut
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Tayfun Ozcan trekt zich terug uit ONE Championship debuut

Topkickbokser Tayfun Ozcan trekt zich terug uit ONE Championship debuut

Tayfun Ozcan zou vrijdag zijn debuut maken bij ONE Championship. Echter trekt de topvechter zich terug wegens medische redenen.

Een tegenvaller voor Tayfun Ozcan. De voormalige enfusion wereldkampioen ziet zijn debuut bij ONE Cahmpionship aan zijn neus voorbij gaan. Via Instagram verteld Ozcan dat hij af heeft moeten zeggen.

,,Aanstaande zaterdag 4 december zou ik mijn lang verwachte debuut maken bij ONE Championship na een lange periode zonder wedstrijden. Ik heb mij beter dan ooit voorbereid op deze wedstrijd en daarbij grote stappen gemaakt in mijn ontwikkeling”, schrijft Ozcan.

Titelgevecht

,,Helaas is door een medische reden mijn partij verschoven. Natuurlijk is dit een grote teleurstelling maar het overwinnen van tegenslagen in het leven maken je sterker. Ik ga keihard door op de ingeslagen weg en mijn doel blijft onveranderd. Ik wil de allerbeste worden in mijn divisie. Alles gebeurd met een reden en zo spoedig mogelijk zal ik een nieuwe datum bekend maken. Bedankt allemaal voor de steun afgelopen maanden. Jullie horen snel van mij.”

Ozcan zou samen met nog twee bij de Nederlandse kickboks fans bekende vechters zijn opwachting maken in Singapore. De Nederlands-Turkse Murat Aygun en de voormalige GLORY wereldkampioen Marat Grigorian maken vrijdag beiden hun debuut. Aygun vecht tegen Roman Kryklia voor de lichtzwaargewicht titel. Grigorian is te zien in een superfight tegen Ivan Kondratev.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page