'1,2,3..!' Rico traint met Adegbuyi voor gevecht tegen Ben Saddik (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'1,2,3..!' Rico traint met Adegbuyi voor gevecht tegen Ben Saddik (video)

'1,2,3..!' Rico traint met Adegbuyi voor gevecht tegen Ben Saddik (video)

Rico Verhoeven helpt zijn goede vriend en trainingsmaat Benjamin Adegbuyi voor zijn gevecht tegen Jamal Ben Saddik ergens deze zomer. De twee zijn samen te zien in de training waar de Roemeen zijn techniek aanscherpt.

Niemand minder dan Rico Verhoeven die zijn laatste partij vocht tegen Jamal Ben Saddik helpt zijn goede vriend Benjamin Adegbuyi in de voorbereiding. Verhoeven die als geen ander heeft ervaren waar Ben Saddik toe in staat is. Zal op zeker de ervaring meegenomen uit zijn clash met 'The Goliath' delen met de Roemeen.

Verhoeven en Ben Saddik vochten vorig jaar een ware oorlog uit in de kickboksring. Beide vechters kwamen er gehavend af, met Verhoeven die een vervaarlijke oogblessure leed. Dit weerhield de kickboks koning zijn titel te verdedigen.

Vuurwerk

Nu zal Adegbuyi in een rematch met Ben Saddik zijn beste beentje voor gaan zetten. En juist de benen lijken te worden aangescherpt. Te zien is dat de leg-kicks flink als kanonskogels tegen de stookussens clashen. Nu nog wachten op een exacte datum en locatie voor het gevecht. Dat wordt vast vuurwerk.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws