€1.625 miljoen kosten Collision 4! 'Betaal slechte vechters minder' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

€1.625 miljoen kosten Collision 4! 'Betaal slechte vechters minder'

€1.625 miljoen kosten Collision 4! 'Betaal slechte vechters minder'

Glory Collision 4 welke vorig weekend plaatsvond had een kostenpost van €1.625 miljoen aan vechtersgages, verklaard Scott Rudmann topman van de kickboksorganisatie vandaag.

Het Glory Collision 4 evenement had een aantal kickbokspartijen op het programma staan met als kers op de taart het gevecht tussen Alistair Overeem en Badr Hari. Het Gelredome in Arnhem was afgeladen met fans die Overeem zagen winnen van Badr.

Het gevecht tussen Overeem en Badr zal ongetwijfeld de grootste kostenpost zijn geweest. Waar velen vonden dat het een knalpartij was denken andere daar anders over. Een reageerder op de post van Rudmann vond de gevechten benedenmaats en stelt voor vechters minder te betalen als deze niet voldoende presteren. ,,Betaal ze na afloop, slecht gevecht, dan ook minder betaald krijgen", is de reactie.

Ook stelt reageerder van Groningen dat Glory voor 90% afhankelijk is van kampioen Rico Verhoeven. ,,Geen van de vechters presteerde goed op Collision 4. Koester Jamal en Plazibat liever, deze zullen binnenkort de boel moeten redden. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws