Overeem uitdager Rico! 'Plazibat meer recht op gevecht'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Overeem uitdager Rico! ‘Plazibat meer recht op gevecht’

Overeem uitdager Rico! ‘Plazibat meer recht op gevecht’

Overeem uitdager Rico! 'Plazibat meer recht op gevecht'

Alistair Overeem daagde opnieuw Rico Verhoeven uit een week geleden. Een gevecht dat al eerder plaats zou vinden maar werd afgelast. Glory lijkt de wedstrijd ook wel te zien zitten. Maar de fans lijken daar toch anders over te denken.

Vorig jaar kwam Overeem terug naar het kickboksen voor een gevecht tegen de Glory kampioen Verhoeven. Echter kon Overeem vanwege een blessure niet vechten en ging het gevecht niet door. Nu, na de clash met Badr Hari op Collision 4 vorig weekend kwam opnieuw de uitdaging (lees verder onder foto).

Het heeft er alles van dat het gevecht tussen Overeem en Verhoeven al in kannen en kruiken is voor begin 2023. Daar zal Verhoeven de zoveelste verdediging van zijn titel doen. Echter is Overeem gerangschikt als nr 4, maar is er een uitdager die op plek 1 staat die hiermee in de wacht lijkt te worden gezet, Antonio Plazibat.

In de wacht gezet

Uit een poll op onze social media kanalen blijkt echter dat de fans vinden dat Plazibat meer recht heeft om tegen Verhoeven te vechten. Een ongetwijfeld keiharde match want de Kroaat is hongerig en wil zich bewijzen. Plazibat krijgt dan ook met 88% het voordeel over Overeem met 12% van de stemmen.

Plazibat zal eerst tegen teamgenoot Jamal Ben Saddik moeten vechten vooraleer hij de Glory ring tegen de kampioen mag bestijgen. Plazibat en Ben Saddik hadden eerder aangegeven niet tegen elkaar de ring in te gaan. Glory denkt daar anders over en zegt dat dit eerst zal moeten gebeuren.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page