Boksicoon Wilder in tranen! 'Verdomme jullie begrijpen het niet' (video) Nieuws
Nieuws

Boksicoon Wilder in tranen! 'Verdomme jullie begrijpen het niet' (video)

Boksicoon Wilder in tranen! 'Verdomme jullie begrijpen het niet' (video)

De overwinning van Deontay Wilder op Robert Helenius kreeg een dramatisch einde toen hij eerder vandaag de kans kreeg om met de media te spreken.

De voormalige WBC-zwaargewicht kampioen Wilder, scoorde een spectaculaire en angstaanjagende knock-out op Helenius in het Barclays Center in New York afgelopen nacht. Waardoor Helenius plat op zijn rug lag met nog slechts drie seconden te gaan in de openingsronde.

Het was de eerste overwinning van Wilder sinds hij opeenvolgende verliezen leed tegen Tyson Fury. Maar de knock-out brengt veel te weeg bij Wilder die de tranen rijkelijk liet vloeien in een emotioneel betoog. ,,Ik wilde hem te hulp komen, maar ze lieten me niet toe en ik begreep het, omdat hij ruimte nodig had", zegt Wilder over Helenius.

Verdomme

Wilder begon te huilen toen hij de zaak van Prichard Colon ter sprake bracht. Die tijdens een gevecht in 2015 een verwoestend hersenletsel opliep en sindsdien niet zonder begeleiding kan. ,,Deze man zal nooit meer het natuurlijke vermogen hebben om te leven omdat hij in de ring stapte om zijn gezin te onderhouden (lees verder onder video).

“Nu moet zijn familie de rest van zijn leven voor hem zorgen. Hij zou waarschijnlijk de kostwinner van zijn familie zijn geweest en nu zoeken ze hulp en zo. Ik zou er zoveel over kunnen zeggen. Daarom kun je dit niet spelen. Dit is serieus", aldus Wilder

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws