Kickboks training met Ernesto Hoost in Cambodja groot succes - Vechtsport Info
Home / Columns / Kickboks training met Ernesto Hoost in Cambodja groot succes

Kickboks training met Ernesto Hoost in Cambodja groot succes

Eind maart was het eindelijk zover, de opening van Kingdom Fight Gym en het eerste trainingskamp met Ernesto Hoost in Siem Reap, Cambodja.
De openingsavond werd druk bezocht door zowel locals, expats en toeristen die onder het genot van een hapje en een drankje konden genieten van een spectaculaire Bokator demonstratie door de sociale onderneming Green Gecko project.

Ernesto Hoost als ambassadeur

Het 10-daags trainingskamp onder leiding van ambassadeur Ernesto Hoost was een succes. De afwisseling tussen pittige trainingsdagen en dagtrips werden goed ontvangen, niet alleen door de deelnemers, maar ook bij Mr. Perfect zelf. Ernesto heeft zelfs al aangegeven terug te komen naar Cambodja voor een nieuw trainingskamp! Wil je die niet missen? Hou dan onze website en Facebook pagina in de gaten!

Start sociale activiteiten

Ondanks dat KFG nog maar net geopend is, is men direct begonnen met de sociale activiteiten. Momenteel worden de onderstaande talentvolle/ kansarme jongeren ondersteund door KFG op het gebied van huisvesting, levensonderhoud en educatie zodat ze een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Alle jongens krijgen bij KFG 6x per week, 2 keer per dag Kun Khmer training van onze coaches. Het doel van KFG is om in de toekomst meer jongeren en lokale projecten te ondersteunen die een directe impact hebben op de kwaliteit van leven. Donaties zijn daarom altijd welkom!

Pheak 17 Jaar
Zijn vader is 4 maanden geleden overleden en verbleef bij zijn moeder. Zijn moeder is werkloos waardoor ze hem niet kan onderhouden.

Chea 15 Jaar
De vader van Chea is overleden toen hij 3 jaar oud was en hij heeft nog 10 broers en zussen. Zijn moeder is niet in staat om voor alle kinderen te zorgen. Niet één van de kinderen uit het gezin heeft educatie gehad, Chea kan met zijn 15 jaar dan ook (nog) niet lezen of schrijven.

Sat 18 jaar
De familie van Sat leeft onder erbarmelijke omstandigheden in een afgelegen gebied van Siem Reap, het huis van de familie verkeerd in zeer slechte staat.

Om aan onderdak en voeding te komen, heeft Sat drie jaar als monnik in een klooster geleefd, nu heeft KFG hem opgenomen.
Een anonieme sponsor uit Nederland heeft inmiddels toegezegd een deel van de kosten van jongens op zich te nemen, hier zijn wij heel erg dankbaar voor.

Ben jij klaar voor een fight camp in Cambodja?

Lijkt het je wat om zelf of met je eigen gym deel te nemen aan een fight camp in Cambodja? Twijfel dan niet en neem contact op via train@kingdomfightgym.com. Zij bieden maatwerk en willen dat men een onvergetelijke tijd in Cambodja heeft. Zo kunnen zij een complete trainingsrondreis door Cambodja samenstellen. Men traint dan op verschillende locaties door het land en ziet meteen waarom er gekozen is voor Cambodja. Dus van het zweten in de gym tot relaxen aan het strand, alles is mogelijk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via train@kingdomfightgym.com

Bekijk ook

'Badr moet nu eens blijven staan!' Bonjasky over partij tegen Overeem

‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

Ik snap dat hij wil entertainen

'Reteslecht'! Anthony Joshua is geen boksmachine koning

‘Reteslecht’! Anthony Joshua sloopt boksmachine (video)

Boksicoon Joshua sloeg een DAZN-boksmachine kapot

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! 'Vechten in Oekraïne, niet zeuren'

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! ‘Vechten in Oekraïne, niet zeuren’

De Bellator zwaargewicht vechter heeft een warme relatie met de Russische President Poetin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page