VIDEO: Boksende uitsmijter ramt er op los tijdens oud en nieuw feest! Columns
Columns

VIDEO: Boksende uitsmijter ramt er op los tijdens oud en nieuw feest!

VIDEO: Boksende uitsmijter ramt er op los tijdens oud en nieuw feest!

Dat het met sommige uitsmijters kwaad kersen eten is, kwamen een aantal jongeren op hardhandige wijze achter!

Normaliter plaatsen wij liever geen filmpjes met geweld op straat als het niets met vechtsport te maken heeft, echter stuitten wij op de onderstaande video waar een uitsmijter aangevallen wordt en zich al boksend verweert. In het filmpje is duidelijk te zien dat een grote groep jongeren het met elkaar, en de uitsmijter aan de stok krijgt. Deze uitsmijter laat zich echter niet onbetuigd en is getraind in het boksen, dan wel een doorgewinterde straat vechter. Hij laat in ieder geval een aantal geweldplegers kennis maken met het asfalt!

Sluit het jaar af met een knal

Dat men het jaar met een knal af moet sluiten is hier wel letterlijk genomen, en je vraagt je wellicht niet geheel onterecht af waarom dit soort vormen van geweld altijd schijnt te moeten voorkomen. Godzijdank is tegenwoordig een ieder gewapend met een mobiele telefoon met dito camera er in, zodat dit soort uitspattingen bekend wordt. En voor de groep vechtende, vier volgend jaar het oud en nieuw feest iets minder hardhandig....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws