'Vecht niet tegen Tyson Fury!' Waarschuwing voor UFC-kampioen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Vecht niet tegen Tyson Fury!' Waarschuwing voor UFC-kampioen

'Vecht niet tegen Tyson Fury!' Waarschuwing voor UFC-kampioen

Francis Ngannou is gewaarschuwd dat hij beter niet kan gaan boksen tegen het Britse boksicoon Tyson Fury. Ngannou's oude rivaal en trainingspartner Ciryl Gane gelooft dat de UFC-kampioen zwaargewicht een veel minder formidabele bokser is dan Fury.

De UFC zwaargewicht titelhouder heeft gevist naar een cross-over gevecht tussen hem en zijn boksequivalent. Maakte zelfs een reis naar Londen om bij Fury's laatste titelverdediging te zijn. Maar de tegenstander tegen wie hij vocht om zijn UFC zwaargewicht titel te verdedigen, Ciryl Gane, is bezorgd dat Ngannou niet het vermogen heeft om Fury in de problemen te krijgen.

Zwaargewichten zorgen voor de mogelijkheid van een freak knock-out, maar Ngannou zou een grote underdog zijn tegen Fury. En Gane geeft toe dat hij zou strijden tegen Fury, maar gelooft dat hij zelf de kampioen met boksen de baas toen ze in januari vochten.

Moet hij niet doen

,,Ik denk dat dit gevecht een beetje ingewikkeld zal worden voor Francis", vertelde Gane, die zijn ongeslagen record en zijn kans op onbetwist goud verloor aan zijn Kameroenese rivaal. ,,Boksen is geen MMA. Ik denk dat ik het heel goed heb gedaan tijdens mijn gevecht tegen Francis. En als ik het was die tegen Tyson Fury vocht, denk ik dat hij echt een stuk beter zou zijn dan ik, dus ik denk dat het een heel ingewikkeld gevecht voor Francis gaat worden. "

Gane zal in september zijn Franse debuut maken in Parijs, wanneer hij het opneemt tegen de snel opkomende fan favoriet Tai Tuivasa in de Accor Arena. De UFC is altijd uit Frankrijk weg gebleven omdat MMA illegaal was in het land. Maar hebben gepland Gane daar te laten vechten nu het is gelegaliseerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws