'F*cking Stom'! Fury en Ngannou gevecht moet niet doorgaan
Home / Nieuws / ‘F*cking Stom’! Fury en Ngannou gevecht moet niet doorgaan

‘F*cking Stom’! Fury en Ngannou gevecht moet niet doorgaan

'F*cking Stom'! Fury en Ngannou boksclash mag niet doorgaan

Dana White UFC-president is niet aan boord met de mogelijke crossover-bokswedstrijd tussen Francis Ngannou en Tyson Fury. Na zijn recente overwinning op Dillian Whyte in het Wembley Stadium, stond bokskampioen WBC-zwaargewicht Fury schouder aan schouder met UFC-zwaargewicht kampioen Ngannou in de boksring.

Beide vechters lijken te willen dat het gevecht plaatsvindt en lijken er vertrouwen in te hebben dat het in de nabije toekomst kan samenkomen. White is het echter niet eens met de mogelijkheid. ,,Dat gevecht is zeker geen zekerheid”, zei White in The Pat McAfee Show.

Stom gedoe

,,Ze hebben het erover gehad en zo. Ik bedoel, jongens, Fury is de beste bokser, een van de beste boksers aller tijden. Ik bedoel, kijk naar de jongens die hij heeft verslagen en hoe gemakkelijk hij ze verslaat. Ik weet het niet, we zullen zien hoe dit hele ding uitpakt. Ik hou niet van de crossover-gevechten.”

Dit specifieke gevecht tussen Ngannou en Fury zou mogelijk plaatsvinden met een hybride regelset, hoewel beide partijen nog overeenstemming moeten bereiken over de details. White werd gevraagd om te verduidelijken waarom hij het vooruitzicht dat zijn kampioen zwaargewicht het opneemt tegen de beste uit de bokswereld niet geweldig vindt, en nam geen blad voor de mond in zijn reactie.

Het is gek

,,Omdat ze fucking stom zijn,” zei White. ,,Fucking verspilling van tijd, energie en geld. … Het is gek, maar ik snap het. Boksen is een enorm voordeel voor Tyson Fury. Ngannou heeft net met Ciryl Gane geworsteld. … Als je iets van vechten weet, is het een dwaas gedoe. “

White’s mening is nogal in tegenstelling met de bokswedstrijd tussen voormalig tweedivisie UFC-kampioen Conor McGregor en bokslegende Floyd Mayweather die uiteindelijk plaatsvond in 2017. Het resultaat van dat gevecht zal een rol kunnen spelen bij de mening van White voor nog een crossover-gevecht in de toekomst. Maar uiteindelijk komt het neer op wat het publiek wil, aldus de UFC-baas.

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page