Usyk: 'Gevecht tegen Fury in Kiev Oekraïne' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Usyk: 'Gevecht tegen Fury in Kiev Oekraïne'

Usyk: 'Gevecht tegen Fury in Kiev Oekraïne'

Oleksandr Usyk zegt dat hij alleen geïnteresseerd is in het vechten tegen de Britse Tyson Fury. De Oekraïner zegt dat hij een gevecht wil om de wereldtitels in het zwaargewicht begin volgend jaar te verenigen.

De 35-jarige Oekraïner behield zijn WBA-, WBO-, IBF- en IBO-zwaargewicht titels met een split-decision-overwinning op Anthony Joshua in augustus en wil Fury's WBC-kroon aan zijn collectie toevoegen. Fury, 34, vecht op 3 december voor de derde keer tegen Derek Chisora ​​na hem comfortabel te hebben verslagen in 2011 en 2014.

In Kiev

"Op dit moment zoekt mijn team gesprekken met Tyson Fury, en hij is echt een onvoorspelbaar persoon, dus we kunnen niet garanderen wanneer", vertelde Usyk gisteren aan verslaggevers.

Hij voegde eraan toe dat hij niemand anders wilde ontmoeten totdat hij Fury's titel in zijn handen heeft en stelde voor dat het gevecht zou plaatsvinden in het Olimpiyskiy stadion van Kiev. "Maar ik ben het niet die de locatie kiest, dus ik denk dat het (dit keer) Saoedi-Arabië zal zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws