Bokskampioen Marshall slaat Hermans 'KO' met 1 stoot (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen Marshall slaat Hermans 'KO' met 1 stoot (video)

Bokskampioen Marshall slaat Hermans 'KO' met 1 stoot (video)

Savannah Marshall scoorde de grootste knock-out van haar carrière met het verslaan van Femke Hermans in Newcastle, Engeland gisteravond. Met de winst op de Belgische Hermans behoudt Marshall haar WBO middengewicht titel.

De eerste twee rondes van de wedstrijd gingen gelijk op. Hoewel het Marshall was die in de derde ronde het gaspedaal in trapte. In de laatste paar seconden van de ronde begonnen de stoten van Marshall impact te krijgen.

Harde noot om te kraken

Een harde linkse deed Hermans terugvallen in de touwen, gevolgd door een rechtse. Toen Marshall met rechts miste, volgde ze met een enorme linker hoek. Hierdoor landde Hermans plat op haar rug onder het onderste touw. Scheidsrechter Howard Foster stopte meteen de wedstrijd toen de bel klonk.

Het gevecht was voor Marshall een opwarmer voor de grote clash die haar staat te wachten tegen boksicoon Claressa Shields later dit jaar. Shields die ook als MMA-vechter bij PFL in de kooi staat heeft de WBC, WBA en IBF titels bij de vrouwen in bezit.

,,Er staat nu niemand anders tussen mij en Clarissa, dus zij en ik in de zomer", zei Marshall die ook aangaf Shields het zelfde recept te geven als tegen Hermans. ,,Ik geloof dat ik Clarissa ernstig pijn ga doen. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws