Bekende oud-bokser wil UFC-ster Francis Ngannou promoten in de sport Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bekende oud-bokser wil UFC-ster Francis Ngannou promoten in de sport

Bekende oud-bokser wil UFC-ster Francis Ngannou promoten in de sport

Oscar De La Hoya heeft zijn wens uitgesproken om Francis Ngannou te promoten nadat de voormalige UFC-zwaargewicht kampioen de MMA-organisatie verliet.

UFC-ster Ngannou had aangedrongen op een nieuwe deal met de UFC, waarbij de organisatie zou helpen bij het promoten van een supergevecht met bokskampioen zwaargewicht Tyson Fury. De UFC weigerde kennelijk en verklaarde eerder deze maand dat Ngannou meerdere lucratieve contracten had afgewezen, wat leidde tot zijn vertrek.

Nu een vrij man, onderzoekt de Kameroener zijn opties. Dat geldt schijnbaar ook voor boksen, terwijl hij doorgaat met het zoeken naar een gevecht met Fury. Oscar De La Hoya, die zijn eigen strijd heeft met Dana White de grote baas van de UFC, sprak onlangs over de situatie. Volgens De La Hoya, de CEO van Golden Boy Promotions, zou hij meer dan bereid zijn om met Francis Ngannou in gesprek te gaan over zijn toekomst.

Ngannou deelt details over tijdlijn voor een Tyson Fury wedstrijd

“Ik zou graag met Ngannou willen spreken. Elke vechter die een MMA-vechter is, ik ben hier, ik zou graag met iemand willen praten", zegt De La Hoya Ik zou graag willen gaan zitten om wat zaken te bespreken. Ik ben er helemaal voor. Ik denk dat deze MMA-vechters zijn die bij de UFC zijn geweest of bij de UFC zijn, ik graag van vechter tot vechter zou willen praten en zien wat er gebeurt."

Ngannou recentelijk deelde details over tijdlijn voor een Tyson Fury wedstrijd en lijkt te mikken op mei. hDe Kameroener is volledig gefocust op het waarmaken van zijn droom om te gaan boksen terwijl hij zich voorbereidt om de bokswereld stormenderhand te veroveren. En het ziet er naar uit dat hij op steun kan rekenen van grote namen zoals bokslegende De La Hoya aar ook andere bekende namen zouden zich al hebben gemeld on Ngannou te helpen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws