Live kijken naar Evander Holyfield vs. Vitor Belfort! 'Zo doe je dat' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Live kijken naar Evander Holyfield vs. Vitor Belfort! 'Zo doe je dat'

Live kijken naar Evander Holyfield vs. Vitor Belfort! 'Zo doe je dat'

Evander Holyfield (58) maakt aankomende nacht zijn rentree naar het boksen tegen Vitor Belfort. Voor de echte boksfans is dit gevecht live te zien via live stream. De clash vindt live plaats in het Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Miami, Florida.

Als bokslegende Holyfield in actie wilt zien tegen Belfort moet je aankomende nacht van zaterdag op zondag om 01:00 uur inschakelen. Via FITE.TV. kun je meekijken voor maar $ 39,99, omgerekend naar euro's is dit 33,00. KLIK HIER OM TE KIJKEN!

President Trump

Naast Holyfield en Belfort knokken er nog een paar bekende namen. Het co-main event is een bokswedstrijd tussen Anderson Silva en Tito Ortiz. Beiden zijn voormalig UFC-kampioenen, maar Silva heeft meer ervaring en succes in de boksring.

Op de kaart staan ​​ook deBritse kampioen David Haye vs. Joe Fournier en Andy Vences vs. Jono Carroll. Voor het geval je dit evenement nog vreemder wilde maken, wordt de show gepresenteerd met alternatief commentaar van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws