'Jake (Fake) Paul moet stoppen met boksen!' Mooi geweest zo Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Jake (Fake) Paul moet stoppen met boksen!' Mooi geweest zo

'Jake (Fake) Paul moet stoppen met boksen!' Mooi geweest zo

Jake Paul moet stoppen met boksen, dat is de mening van een groot aantal boksfans. Met zijn afzegging tegen Hasim Rahman Jr van afgelopen weekend lijkt de YouTube-ster door de mand gevallen.

Madison Square Garden in New York had de plaats moeten zijn zaterdag waar eens en voor altijd Jake Paul zijn boks skills had kunnen laten zien. Echter zegde hij zijn wedstrijd af tegen Hasim Rahman Jr, volgens eigen zeggen omdat Rahman Jr het wedstrijd gewicht niet wilde halen. Volgens critici is de echte reden dat Paul niet tegen een prof-bokser wil vechten.

Toegegeven tot nu toe heeft Paul al zijn rivalen in de ring verslagen en zelfs met knock-out, zoals voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley. Maar geruchten gaan dat het opgezetten wedstrijden waren met afgesproken eindes, dat Paul moest winnen.

Stop alsjeblieft

Na het afzeggen tegen Rahman daagde Paul die inmiddels 'Fake Paul' wordt genoemd, de Engelse Engelse YouTuber en rapper uit. Deze zit zonder tegenstander voor zijn volgende bokswedstrijd en Paul wilde zelfs gratis invallen.

KSI ziet dat niet zitten en zegt Paul verder te zoeken naar een gevecht. Inmiddels neemt de weerstand toe tegen Paul die beticht wordt door critici het boksen een slechte naam te geven. Een van deze critici is de bekende acteur en boksfan Michael Rapaport.

Papieren titel

,,Je moet stoppen met boksen Fake Paul, je hebt een titelriem die gemaakt is van papier-machΓ©. Die is net zo fake als jijzelf", zegt Rapaport. ,,Alles aan jou is Fake ga worstelen bij de WWE net als je broer. Dat is ook allemaal Fake. Jullie zouden een goed duo zijn. "

Of Paul zal luisteren naar het advies van Rapaport valt te bezien. voor zijn laatste uitje in de ring verdiende de YouTube-ster 40 miljoen dollar. Dan is een beetje kritiek wel te overkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws