'Zielig!' Kickbokser weigert rivale KO te slaan (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Zielig!' Kickbokser weigert rivale KO te slaan (video)

'Zielig!' Kickbokser weigert rivale KO te slaan (video)

Anissa Meksen, voormalig Glory Kickboxing kampioen sloopte Marie Ruumet vandaag in Singapore tijdens ONE 156: Eersel vs Sadikovic. Meksen die de partij domineerde weigerde echter Ruumet knock-out te slaan.

De doorgewinterde Meksen had de overhand tijdens de wedstrijd waarin Ruumet huilend in de MMA-kooi stond war het gevecht in plaatsvond. Er werd gevochten met de beruchte MMA-gloves in plaats van met bokshandschoenen.

Geef mij de kampioen

Juist dat feit maakte het dat Meksen niet door wilde slaan op Rummet. ,,Ik was best bang om met deze handschoenen te vechten, ik kan daar zo veel schade mee doen", zei Meksen na de wedstrijd. ,,Ze stond tegenover mij te huilen en pakte mijn hand, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen haar buiten westen te slaan."

Meksen die lange tijd moest smeken om een gevecht bij ONE, daagde kampioene Janet Todd uit voor een gevecht. ,,Ik wil haar titel en vraag ONE haar tegenover mij in de ring te zetten", aldus Meksen. Of ONE op het verzoek in zal gaan is nog niet bekend. Van de organisatie wordt gezegd dat deze haar kampioenen beschermt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws