'Alleen zo kan boksicoon Joshua rivaal Usyk verslaan' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Alleen zo kan boksicoon Joshua rivaal Usyk verslaan’

‘Alleen zo kan boksicoon Joshua rivaal Usyk verslaan’

'Alleen zo kan boksicoon Joshua rivaal Usyk verslaan'

Audley Harrison geeft Anthony Joshua tips om Oleksandr Usyk te verslaan tijdens hun rematch. Harrison zegt dat Joshua de basis van het boksen moet gebruiken om een ​​kans te maken zwaargewicht kampioen Usyk te verslaan deze zomer in juli.

Olympische gouden medaillewinnaar van 2000 Audley, is het met Joshua eens dat hij vroeg in de wedstrijd druk op Usyk moet leggen. Maar wil dat hij slim is door zijn jab’s te gebruiken om in een positie te komen om hem eruit te bombarderen met stoten.

Joshua trok aan het verkeerde eind de laatste keer dat hij tegen Usyk vocht, wat ertoe leidde dat hij een teleurstellend verlies in Londen leed. Harrison denkt dat Joshua te snel door zijn amateur carrière is gegaan. Zonder de tijd te hebben gehad om de belangrijkste boksvaardigheden te leren die hij nodig heeft bij de profs.

Tijdsdruk

Daar betaalt nu de prijs voor in verliezen aan Usyk en Andy Ruiz Jr. Harrison is van mening dat Joshua problemen zal krijgen in zijn rematch met de ongeslagen Usyk. ,,Hij heeft het moeilijk met Usyk omdat Usyk technisch gezien van de amateurs komt. Rusland en Oekraïne hebben een geschiedenis in het produceren van geweldige boksers”, zegt Harrison.

“Er zijn veel kleine trucjes die hij moet doen in zijn volgende gevecht. Hij kan niet zomaar op hem springen. Als hij zijn jab’s niet gebruikt, blijft Usyk komen. Elke keer als Usyk dichtbij komt, moet je hem in elkaar slaan en omdraaien. Joshua doet al die dingen niet. Hij zou Usyk gewoon knock-out kunnen slaan”, aldus Harrison.

Er is niet veel tijd voor Joshua om alle dingen te leren die hij nodig heeft om Usyk te verslaan, maar hij zal zijn best moeten doen gezien de tijdsdruk.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page