Holyfield (58) in rentree tegen Belfort! Doodzieke De La Hoya zegt af Boks Nieuws
Boks Nieuws

Holyfield (58) in rentree tegen Belfort! Doodzieke De La Hoya zegt af

Holyfield (58) in rentree tegen Belfort! Doodzieke De La Hoya zegt af

Evander Holyfield tegen Vitor Belfort staat gepland voor 11 september en wordt uitgevochten in Florida. Iets meer dan een week voor de terugkeer van Triller Fight Club, nam de organisatie de beslissing het evenement te verplaatsen.

Oorspronkelijk stond bokslegende Oscar de la Hoya gepland te vechten tegen Belfort. Echter werd de De la Hoya geveld door het coronavirus en kan niet vechten. Een andere bokslegende Holyfield werd als vervanger aangewezen.

Geen toestemming om te vechten

Holyfield, 58, kreeg geen toestemming om te vechten door de California State Athletic Commission. Bronnen bij de CSAC bevestigden dat Holyfield vanwege zijn leeftijd niet op tijd een vergunning kon krijgen om het gevecht aan te gaan. Dus wordt het gehele evenement verplaatst naar Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Hollywood, Florida.

De meervoudig zwaargewicht kampioen Holyfield was in gesprek om zijn eigen terugkeer te maken in tegen Kevin McBride afgelopen 5 juni. Maar dat evenement met als headline Teofimo Lopez vs. George Kambosos Jr. werd uitgesteld, nadat Lopez positief testte op COVID-19. De la Hoya plaatste een aangrijpende video op social media over zijn gezondheid toestand.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws