Oscar De La Hoya (48) vs. Vitor Belfort (44) geboekt voor september - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Oscar De La Hoya (48) vs. Vitor Belfort (44) geboekt voor september

Oscar De La Hoya (48) vs. Vitor Belfort (44) geboekt voor september

Bokslegende Oscar De La Hoya zal te zien zijn in een oefenwedstrijd tegen UFC-kampioen Vitor Belfort op 18 september aanstaande. Bronnen bevestigden het nieuws donderdag aan MMA Fighting, waarbij beide vechters mondeling instemden met de wedstrijd.

Het gevecht markeert De La Hoya’s eerste optreden in de ring sinds 2008 toen hij verloor van Manny Pacquiao voordat hij zijn pensionering aankondigde. De nu 48-jarige, voormalige meervoudig bokskampioen keert terug naar actie tegen Belfort.

Langverwacht

Wat Belfort betreft, werd oorspronkelijk verwacht dat de voormalige UFC-kampioen op 19 juni zou strijden tegen Mike Holston, maar nu krijgt hij de kans om het op te nemen tegen een bokslegende. Belfort had eerder tegen MMA Fighting gezegd dat hij hoopte het later dit jaar op te nemen tegen Evander Holyfield.

Het evenement zal naar verluidt in Las Vegas plaatsvinden met een locatie die nog moet worden bepaald. Het evenement dat het hele weekend duurt en wordt gepromoot door Triller, zal concerten bevatten van bekende artiesten.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page