'Het is tijd!' UFC-ster Tyron Woodley gaat weer boksen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Het is tijd!' UFC-ster Tyron Woodley gaat weer boksen

'Het is tijd!' UFC-ster Tyron Woodley gaat weer boksen

Tyron Woodley, voormalig UFC-kampioen weltergewicht maakt een terugkeer naar de boksring. "Het is tijd!" zegt de UFC-ster op zijn social media.

Voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley mikt op een terugkeer naar het boksen. Woodley vertrok in maart 2021 uit de UFC, na een verlies tegen Vicente Luque. De nederlaag was de vierde op rij voor de voormalig kampioen weltergewicht.

Woodley had eerder verloren van Colby Covington, Gilbert Burns en Kamaru Usman. Na zijn vertrek bij de UFC besloot de 40-jarige de MMA-handschoenen te verwisselen voor bokshandschoenen. Nadat hij door Jake Paul de YouTube-ster werd uitgedaagd.

Tijd om te gaan

Daar begon Woodley een vete met Jake Paul. De twee werden al snel geboekt voor een bokswedstrijd in augustus 2021. Deze liep slecht af voor Woodley en in de rematch ging hij zelfs knock-out. Sinds die knock-out is Tyron Woodley grotendeels uit de schijnwerpers gebleven.

De 40-jarige heeft nu echter een terugkeer naar de boksring aangekondigd. Op Instagram plaatste woordley een bericht waarin stond "ik klaar ben om te gaan". Op de post werd ook de bokscoach van Woodley, Gerald Tucker, getagd. De bokscoach is ook de huidige trainer van namen als Floyd Mayweather en Adrien Broner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws