'Conor McGregor is een grote clown': Colby Covington gaat los - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Conor McGregor is een grote clown’: Colby Covington gaat los

‘Conor McGregor is een grote clown’: Colby Covington gaat los

'Conor McGregor is een grote clown': Colby Covington gaat los

Colby Covington zet weer eens een grote mond op, de inmiddels als de luis in de pels van de UFC vechters bekend staande vechter, neemt UFC-ster Conor McGregor op de korrel. Covington noemt de Ier een clown en een schande voor de MMA-wereld.

De fittie die Covington wil starten met de Ier komt vlak nadat deze UFC kampioen weltergewicht Kamaru Usman uitdaagde. Covington kreeg een flink pak slaag van Usman en ziet McGregor nu niet echt als een serieuze kandidaat om tegen Usman te knokken. Sterker nog Covington zou volgens UFC-baas Dana White de volgende in rij zijn om tegen Usman tr vechten voor de titel.

Covington verwerpt het idee dat McGregor daadwerkelijk tegen Usman zou vechten en deze uitdaagde. ,,Ik heb het niet gezien, maar ik heb erover gehoord en dat is natuurlijk gewoon Conor die probeert een hype te krijgen, wat krantenkoppen te halen,” zei Covington.

Dat gaat hij niet doen

,,Kom op, man, McGregor is net knock-out gegaan door‘ Dustin Poirier. ’Kom op, meen je dat? Wil je een titelkans? Je wordt in elkaar geslagen door de lichtgewichten en wil nu naar de top van de weltergewicht divisie komen? Iedereen weet wat Conor doet. Dat gaat hij niet echt doen. “

“Hij doet dat gewoon om de aandacht te trekken, de krantenkoppen te halen, mensen te laten denken dat hij serieus wordt genomen, want eerlijk gezegd is hij een grap een grote clown. Hij is het lachertje in de MMA-gemeenschap hij is klaar.” Covington zegt verder dat de Ier die multimiljonair is niet meer hoeft te vechten voor het geld. Op 10 juli staat McGregor tegenover Poirier voor een derde gevecht met elkaar.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page