Fury vs. Wilder 3 kijken! Starttijd en zenders Boks Nieuws
Boks Nieuws

Fury vs. Wilder 3 kijken! Starttijd en zenders

Fury vs. Wilder 3 kijken! Starttijd en zenders

Tyson Fury en Deontay Wilder zullen zaterdag 9 oktober voor de derde keer de bokshandschoenen tegen elkaar opnemen. Het zwaargewicht gevecht zal plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas. En zo kun je live mee kijken.

Boksiconen Fury en Wilder stonden al twee keer eerder tegenover elkaar. In beide gevallen was het de Britse 'Gypsy King' Fury die zegevierde. In het eerste gevecht ging de Brit onderuit en werd gevreesd voor zijn verlies. Als een wonder ontwaakte de reus uit zijn 'KO' en ging voor de winst.

Hier kun je kijken

Het tweede gevecht eindigde op een nare manier voor Wilder. De handdoek werd in de ring gesmeten, wat resulteerde in het feit dat de Amerikaan Wilder zijn team op straat zette uit boosheid. Nu staat gevecht 3 op de stoep en dat wil je zien.

KLIK HIER OM FURY VS WILDER 3 TE KIJKEN

Om mee te kijken naar Fury vs. Wilder 3 in Nederland zal je naar DAZN moeten. Fury vs Wilder 3 zal tussen 05:00 uur en 06:00 uur beginnen. Het event begint rond de klok van 01:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag met een aantal bokspartijen in het voorprogramma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws