'Stuk stront!' Fury wil Wilder straffen zaterdag (video)
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Stuk stront!’ Fury wil Wilder straffen zaterdag (video)

‘Stuk stront!’ Fury wil Wilder straffen zaterdag (video)

Tyson Fury is verheugd om de ring opnieuw met Deontay Wilder te delen, niet alleen voor de bokswedstrijd, maar omdat hij hem over het algemeen niet mag. Zaterdag knokken de twee boksers voor de derde keer tegen elkaar in de T-mobile Arena (Las Vegas)

Fury en Wilder ontmoetten elkaar voor het eerst in 2018 en het gevecht eindigde in een gelijkspel. Ze hadden vervolgens hun rematch in februari 2020, waar Fury het gevecht domineerde en een TKO-overwinning behaalde. Dit derde gevecht werd afgedwongen door Wilder, die de herkansing clausule liet activeren.

Dit gooide roet in het eten voor de plannen voor een gevecht tussen Fury en Anthony Joshua. Dit zal ongetwijfeld meegewerkt hebben aan het feit dat de haat bij Fury nog dieper geworteld is tegen Wilder. Joshua werd enkele weken bruut versalgen door Oleksandr Usyk, waardoor Joshua al zijn wereldtitels verloor.

Ik straf hem

Nu, voorafgaand aan hun trilogiewedstrijd op zaterdag in Las Vegas, zegt Fury dat Wilder een stuk stront is en van plan is hem opnieuw KO te meppen. ,,Ik kan niet wachten hem in de ring te krijgen om hem te vernederen”, zei Fury afgelopen nacht tijdens de persconferentie die uit de hand dreigde te lopen.

Wilder van zijn kant zegt niet nog een keer ten onder te gaan tegen de Brit. Sterker nog Fury is van alle kanten gewaarschuwd, de Amerikaan niet te onderschatten. Een nieuwe trainer en motivatie zou daar ten grondslag aan liggen. Zaterdag zal blijken wie van de twee als winnaar uit de bus komt.

Bekijk ook

‘Hamicha’s weg naar de top!’ Glory kampioen in de maak

Mohamed 'Hamicha' Mezouari is de gedoodverfde troonopvolger in de Glory Kickboxing weltergewicht divisie.

Turbo ‘KO!’ MMA-legende Fedor (45) vernietigt rivaal

Fedor Emelianenko scoorde afgelopen nacht een enorme knock-out overwinning binnen 18 seconden

Conor McGregor dreigt rivaal te doden in gevecht: ‘Vieze ratten’

De Ierse superster McGregor zegt dat hij een einde zal maken aan het leven van zijn rivaal.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page