Door de boksring gebeukte sterkste man hoopt op rematch (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Door de boksring gebeukte sterkste man hoopt op rematch (video)

Door de boksring gebeukte sterkste man hoopt op rematch (video)

Eddie Hall, voormalig sterkste man reageert na zijn verlies tegen Thor Bjornsson in de boksring. "Hopelijk komt er een rematch" zegt de reusachtig gebouwde Brit.

In wat werd aangekondigd als de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis, trokken 's werelds sterkste man-rivalen Eddie Hall en Thor Bjornsson ten strijde in een chaotisch gevecht in Dubai. De wedstrijd ging de hele afstand met Bjornsson die uiteindelijk zijn hand opstak als winnaar.

De twee mannen hebben gezinspeeld op een rematch, maar voorlopig gaat de buit naar Thor. Velen geloven dat zijn betere voorbereiding een grote rol speelde in zijn triomf. Na het gevecht ging Hall naar sociale media en bedankte hij zijn supporters.

Ik kan dingen aan als een man

,,Hallo jongens, je hebt duidelijk het resultaat gezien, een verlies namens mij. Weet je wat, ik kan dingen aan als een man het is wat het is, dat is boksen", zegt Hall. ,,Aan het eind van de dag heb ik zojuist letterlijk tegen de grootste man ter wereld gevochten in een bokswedstrijd. Ik zou graag zien dat iemand anders de ballen heeft en dat doet."

,,Het was een geweldige reis, ik heb ervan genoten. Hopelijk komt er een rematch en kunnen we weer zaken doen. Ik wil iedereen daarbuiten wensen dat je veilig blijft, positief blijft en vooruit blijft gaan in het leven. Het belangrijkste is familie. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws