Bokswedstrijd Conor McGregor vs Dennis Hogan in Ierland: 'Onder deze voorwaarden' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswedstrijd Conor McGregor vs Dennis Hogan in Ierland: 'Onder deze voorwaarden'

Bokswedstrijd Conor McGregor vs Dennis Hogan in Ierland: 'Onder deze voorwaarden'

Conor McGregor zou wel eens tegen zijn landgenoot Dennis Hogan de boksring in kunnen gaan. Als Hogan zijn rivaal Sam Egginton verslaat om de IBO-wereldtitel, gaat zijn team proberen gevecht met Conor McGregor te regelen.

De Ierse Hogan zal de Brit uitdagen voor de IBO-titel, in oktober in wat een vermakelijk gevecht belooft te worden. Als hij zegeviert, zouden de meeste Ierse vechtfans graag een gevecht tegen Spike O'Sullivan zien die in Australië woont, maar Hogan zijn nieuwe manager heeft andere ideeën.

Wel voor een echte titel

Steve Scanlan hoopt dat hij een gevecht kan maken tussen Hogan en voormalig tweegewicht UFC-wereldkampioen McGregor. "Het is een reële kans en we zullen hemel en aarde bewegen om het gevecht mogelijk te maken", zei Scanlan.

,,De eerste stap is voor Dennis om de klus te klaren tegen Eggington en ik geloof dat hij dat ook zal doen. Als dit niet naar zijn zin gaat, zou het waarschijnlijk het einde zijn voor Dennis, maar als hij de wereldtitel wint, kijken we naar Conor McGregor."

Scanlan gelooft dat de kans om te vechten voor een titel McGregor zou verleiden. Conor McGregor heeft duidelijk gemaakt dat hij opnieuw zou boksen als hij een legitieme wereldtitel kan winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws