Tyrone Spong de boksring in tijdens Usyk vs Joshua rematch Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyrone Spong de boksring in tijdens Usyk vs Joshua rematch

Tyrone Spong de boksring in tijdens Usyk vs Joshua rematch

Tyrone spong keert terug naar de boksring 3 jaar afwezigheid. De Surinaamse-Nederlandse topvechter zal vechten op de undercard van Oleksandr Usyk tegen Anthony Joshua op 20 augustus in Jeddah, Saoedi Arabië.

Vechtlegende Spong is ongeslagen in 14 professionele wedstrijden en heeft 13 van zijn tegenstanders verslagen. Een tegenstander voor de komende wedstrijd is nog niet bekend gemaakt.

Eerder gepland te vechten

Spong was eerder ingepland als eerste tegenstander voor het debuut zwaargewicht gevecht van Olexandr Usyk. Echter testte positief Spong op clomifeen, wat betekende dat Usyk in plaats daarvan tegen Witherspoon moest vechten.

Echter werd Spong later vrijgesproken van het gebruiken van doping, maar was dat al te laat voor het gevecht met Usyk. Kampioen Usyk en Joshua zijn de headliner van het evenement in Jeddah, waarbij de Brit zal proberen zijn verloren titels van aan Usyk terug te winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws