πŸŽ₯ Straatlegende krijgt pak slaag van ervaren vechter! 'Pak aan hufter' Ander Nieuws
Ander Nieuws

πŸŽ₯ Straatlegende krijgt pak slaag van ervaren vechter! 'Pak aan hufter'

πŸŽ₯ Straatlegende krijgt pak slaag van ervaren vechter! 'Pak aan hufter'

De straatvechter was erg overtuigd van zijn vaardigheden en dacht dat hij deze ervaren MMA-vechter aankon. Na wat gepraat werd er uiteindelijk een gevecht georganiseerd maar ging hij zwaar neer.

Fight Haven komt met de video waar de zogenaamde legende van de straat een flink pak slaag krijgt van een MMA-expert. Deze was naar verluidt uitgedaagd door de legende. We zien gelijk al het verschil in skills als de pro uithaalt met een linkerstoot.

"Zo pak aan klootzak horen we de expert zeggen die veel woede in zich leek te hebben. Nadat hij zijn rivaal naar de grond bracht en in een verwurging hield, beukte hij nog even na. Het was dat een toeschouwer aangaf dat het genoeg was anders had het lelijk af kunnen lopen.

Waarom het gevecht plaatsvond of wie beide vechters zijn is niet bekend. Over het algemeen worden bekende en succesvolle vechters vaker uitgedaagd dan minder bekende vechters. Dit komt omdat ze meer aandacht krijgen van de media en fans, en omdat andere vechters graag tegen hen willen vechten om hun eigen reputatie te verbeteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws