Rake klappen tijdens 2 tegen 1 gevecht! Oud bokser verbaast aanvallers Ander Nieuws
Ander Nieuws

Rake klappen tijdens 2 tegen 1 gevecht! Oud bokser verbaast aanvallers

Rake klappen tijdens 2 tegen 1 gevecht! Oud bokser verbaast aanvallers

Met een schokkende overwinning heeft een oud bokser twee mannen verrast in een gevecht op straat. Fout parkeren voor een fast food restaurant was naar verluidt de aanleiding.

Boksen verleer je nooit en kan van pas komen als je in de zelfverdediging moet. De snelheid is vaak alles in combinaties met een goed oog en reflexen. En juist dat had de man in de video die geconfronteerd werd met twee lastpakken.

Rake klappen tijdens 2 tegen 1 gevecht! Oud bokser verbaast aanvallers

Volgens bronnen was het gevecht begonnen toen een van de mannen een andere auto had geparkeerd voor de voordeur van het restaurant. De bestuurder van de auto was boos geworden en werd door de twee mannen uitgedaagd voor een gevecht. Dit liep niet zoals de aanvallers hadden gepland.

Nadat een van de mannen er flink van langs kreeg besloot zijn maat het ook te proberen. Echter kwam deze niet verder dan in de lucht boksen en wilde bewegingen uit te voeren.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws