🎥 Meisje slaat verkrachter van zich af in sportschool! 'Ga op Jiu-Jitsu' Nieuws
Nieuws

🎥 Meisje slaat verkrachter van zich af in sportschool! 'Ga op Jiu-Jitsu'

🎥 Meisje slaat verkrachter van zich af in sportschool! 'Ga op Jiu-Jitsu'

Nashali Alam werd lastig en aangevallen door een man die haar wilde verkrachten in de sportschool. Zij vocht dapper terug en het advies is om op Jiu Jitsu te gaan.

De mooie jongedame trok de aandacht van een man die het vrijwel gelijk op haar voorzien had en kwaad in de zin had. Erst poogde hij een gesprek aan te knopen maar werd al snel fysiek. Na haar aangeraakt te hebben ging Alma in de afweer modus.

Toch bleef de man haar lastig vallen en betasten, op een gegeven moment pakte hij haar vast en wilde haar naar de grond brengen. Er ontsond een gevecht waar de beoogde verkrachter zich op Alma stortte. Deze verweerde zich met aangeleerde Jiu-Jitsu technieken.

Uiteindelijk stopte de man zijn pogingen Alma te domineren. doordat Alam zo kordaat reageerde wist zij erger te voorkomen. De Politie prijst het meisje voor haar reactie. En zoals het bijschrift van BJJ Lethal zegt. Schrijf je zussen en geliefden in voor Jiu Jitsu het kan levens redden.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws